Maj-britt - Ernæringsassisstent

onsdag den 27. januar 2016

Æg, mejeri og fedtstoffer

  • Æg - Typer, egenskaber og opbevaring/hygiejne
  • Mejerityper - Konsummælk, surmælksprodukter og ost
    • Pasteurisering, homogenisering
  • Fedtstoffer
    • Animalsk og vegetabilsk
Indsendt af Maj-britt Thillemann kl. 11.34
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Om mig

Maj-britt Thillemann
Vis hele min profil

Blog-arkiv

  • ▼  2016 (9)
    • ►  februar (2)
    • ▼  januar (7)
      • Fredag d.  29/1-16 - Jævnemetoder og sautering S...
      • Fredag d.  29/1-16 - Jævnemetoder og sautering J...
      • Æg, mejeri og fedtstoffer Æg - Typer, egenskabe...
      • Køkkentekniske egenskaber d. 26/1-16 Vand og de...
      • Jævnemetoder - D. 25/1-16 Klassike metoder Blo...
      • Tilberedningsmetoder - D. 25/1-16  Stegning Ov...
      • Blog til ernæringsassistent-uddannelsen Af: ...
Overjordisk tema. Leveret af Blogger.