Fredag d. 29/1-16 - Jævnemetoder og sautering
Sautering
Kylling i wok med nudler og grøntsager
- Alle ingredienser tilberedes inden selve tilberedningen;
- Kylling skæres i mundrette stykker og marineres med hakket chili og ingefær, limesaft, østerssauce, soyasauce og sesamolie (Billed 1)
- Nudler koges al dente (Med en smule bid)
- Gulerødder, porre og savojkål skæres julienne
- Kyllingen sauteres 3-4 minutter, gulerødder 2 minutter og kål+porrer i 4 minutter
- Nudler vendes kort i lige inden servering og der portionsanrettes (Billed 2)
- VIGTIGT! Valg af sauterpande/wok er meget vigtigt. Panden må ikke være for lille, for så vil ingredienser ende med at "koge" fremfor at sautere.
- Resultatet blev rigtig fint. God konsistens både mht. nudler, kylling og grøntsager. Nudlerne kunne bruge en smule mere salt. Dette kunne være i form af lidt soya eller bare almindelig salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar