søndag den 31. januar 2016

Fredag d.  29/1-16 - Jævnemetoder og sautering

Sautering

Kylling i wok med nudler og grøntsager

  • Alle ingredienser tilberedes inden selve tilberedningen;
    • Kylling skæres i mundrette stykker og marineres med hakket chili og ingefær, limesaft, østerssauce, soyasauce og sesamolie (Billed 1)
    • Nudler koges al dente (Med en smule bid)
    • Gulerødder, porre og savojkål skæres julienne
    • Kyllingen sauteres 3-4 minutter, gulerødder 2 minutter og kål+porrer i 4 minutter
    • Nudler vendes kort i lige inden servering og der portionsanrettes (Billed 2)

  • VIGTIGT! Valg af sauterpande/wok er meget vigtigt. Panden må ikke være for lille, for så vil ingredienser ende med at "koge" fremfor at sautere. 
  • Resultatet blev rigtig fint. God konsistens både mht. nudler, kylling og grøntsager. Nudlerne kunne bruge en smule mere salt. Dette kunne være i form af lidt soya eller bare almindelig salt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar